Naslovna  |  Konkursi  |  Ostali konkursi  |  Radionica o novim medijima za mlade novinare, Potsdam 2012.
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ostali konkursi

09. 05. 2012.

Radionica o novim medijima za mlade novinare, Potsdam 2012.

Medijska radionica "Posle Veb 2.0 revolucije: Novi mediji kao instrument za promenu i demokratiju?" biće održana od 19. do 24. avgusta 2012. godine u Potsdamu u Nemačkoj.

Mladi novinari između 18 i 26 godina iz cele Evrope i zemalja tranzicije u arapskom regionu mogu da se prijave podnošenjem teksta (maksimalno tri stranice) na engleskom jeziku na temu "Internet revolucija – kakav uticaj Fejsbuk i Tviter imaju na društvo, politiku i novinarstvo u mojoj zemlji? "

Uz tekst treba priložiti kratak CV i motivaciono pismo na engleskom jeziku sa navedenim razlozima apliciranja za ovu radionicu.

Prijave za radionicu slati na mejl s.sasse@m100potsdam.org do 28. juna 2012. godine, nakon čega će biti odabrano 20 do 25 kandidata za učešće na medijskoj radionici u Potsdamu.

Detaljnije informacije o radionici možete pročitati OVDE.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi