Naslovna  |  Konkursi  |  Ostali konkursi  |  Konkurs za „Siemens“ novinarsku nagradu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ostali konkursi

14. 05. 2012.

Konkurs za „Siemens“ novinarsku nagradu

Kompanija „Siemens“ poziva novinare da učestvuju na takmičenju za „Siemens“ novinarsku nagradu, slanjem autorskih radova na temu “Korak ispred vremena – inovacije koje su promenile svet”.

Kompanija „Siemens“ poziva novinare da učestvuju na takmičenju za „Siemens“ novinarsku nagradu, slanjem autorskih radova na temu “Korak ispred vremena – inovacije koje su promenile svet”.

Pravo učešća na takmičenju imaju svi novinari čiji su autorski radovi na ovu temu objavljeni u periodu od 1. marta do 1. septembra 2012. godine. U konkurenciju ravnopravno ulaze tekstovi u štampanim medijima i prilozi objavljeni u elektronskim medijima.

Rok za slanje radova je 1. septembar 2012. godine.

Šestočlani žiri, sastavljen od predstavnika „Siemens“ d.o.o. Beograd, profesora sa Elektrotehničkog fakulteta Beogradskog univerziteta i strukovnih novinara sredinom septembra proglasiće tri najbolja rada, a pobednici će, pored plakete, biti nagrađeni i zajedničkim putovanjem u London.

Novinarske radove slati na adresu „Siemens“d.o.o. Beograd, Omladinskih brigada 21, 11070 Beograd ili putem onlajn prijave.


 

Više informacija o takmičenju nalazi se na veb adresi www.siemens.rs/novinarska-nagrada.


 



Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi