Naslovna  |  Konkursi  |  Ostali konkursi  |  Pišući za Centralnu i Istočnu Evropu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ostali konkursi

24. 04. 2012.

Pišući za Centralnu i Istočnu Evropu

Austrijska novinska agencija (APA), u saradnji sa Bankom Austrije, raspisala je godišnji konkurs za nagradu pod nazivom „Writing for Central and Eastern Europe“ koja je namenjena medijskim prilozima o Evropi i svakodnevici u evropskim zemljama. Cilj konkursa je podsticanje evropskih integracija, dijaloga sa susednim zemljama, prevazilaženja granica i briga za budućnost regiona.

Na konkurs se mogu prijaviti radio, TV, onlajn i novinari štampanih medija iz cele Evrope. Prilozi kojima se konkuriše moraju biti objavljeni u periodu od 1. avgusta 2011. do 31. jula 2012. godine. Radove treba poslati mejlom na originalnom jeziku (maksimalna dužina 25 stranica) uz prevod na engleski jezik.

Novčana nagrada iznosi 5 000 evra i biće svečano dodeljena u Beču u novembru ove godine. Pored nagrađenog rada, deset do dvanaest radova biće objavljeno u pratećoj brošuri.

Krajnji rok za slanje prijava i potrebne dokumentacije je 31. jul 2012. godine.

Više o uslovima konkursa i načinu prijave pogledajte OVDE.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi