Naslovna  |  Konkursi  |  Posao  |  Kineskoj novinskoj agenciji Sinhua potreban multimedijalni novinar
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Posao

27. 05. 2020.

Autor: D. B. Izvor: UNS

Kineskoj novinskoj agenciji Sinhua potreban multimedijalni novinar

Kineskoj novinskoj agenciji Sinhua potreban je multimedijalni novinar sa sedištem u Beogradu, koji tečno govori i piše na srpskom i engleskom jeziku.

Potrebno je da novinar može samostalno da radi intervjue i izveštava sa događaja, znanje snimanja i obrade video materijala.

Na konkurs se mogu prijaviti i iskusni frilens novinari koji tečno govore i pišu na srpskom i engleskom jeziku i frilens snimatelji koji će pokrivati događaje za potrebe Sinhue. Potrebno je da snimatelj zna obradu video materijala, govori i piše tečno na srpskom i engleskom jeziku.

Profesionalne biografije na engleskom jeziku zainteresovani treba da pošalju do 15. juna 2020. godine na imejl adresu dragana.bjelica@uns.rs.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi