Naslovna  |  Konkursi  |  Posao  |  AMG raspisao konkurse za novinara, urednika i voditelja
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Posao

23. 01. 2020.

AMG raspisao konkurse za novinara, urednika i voditelja

Adria media Grupa (AMG) je raspisala konkurse za novinara, urednika i voditelja za novi TV format. Rok za dostavljanje prijava na konkurs je 3. februar 2020. godine.

U konkursu se navodi da je potreban novinar koji će da kreira medijski sadržaj, izveštava, svakodnevno predlaže i obrađuje teme. Neophodno je iskustvo duže od godinu dana, digitalna pismenost….

Posao urednika podrazumeva osmišljavanje tema, pripremu, realizaciju i vođenje TV emisija, kao i prepoznavanje i pravovremeno reagovanje u vanrednim situacijama. Potrebno je najmanje pet godina iskustvo rada na televiziji.

Za posao voditelja potrebno je iskustvo duže od godinu dana na ovoj poziciji. U konkursu se navodi da su zadaci voditelja da izveštava prezentujući vesti, aktivno učestvuje u kreiranju medijskog sadržaja, obavlja i sve novinarske poslove koji su potrebni za emisiju...

Zainteresovani se na konkurse mogu prijaviti na imejl tvlica@adriamedia.rs.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi