Naslovna  |  Konkursi  |  Posao  |  Konkurs za saradnike na portalu Agromedia
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Posao

17. 01. 2017.

Konkurs za saradnike na portalu Agromedia

Medijska i produkcijska kuća Agromedia iz Beograda raspisuje konkurs za honorarne saradnike – dopisnike portala www.agromedia.rs iz svih krajeva Srbije.

Agromedia je relativno mlad portal, nastao pre nešto više od godinu dana. Naš tim bavi se temama iz oblasti agrara. Pratimo vegetativne cikluse svih poljoprivrednih kultura koje se gaje na našim prostorima, život ljudi na selu, njihove probleme i mogućnosti, opstanak malih i srednjih poljoprivrednih gazdinstava.

Osim stalnih saradnika imamo i brojne dopisnike iz gotovo svih krajeva Srbije. Svako od njih prati i redovno nas izveštava o aktuelnostima u agraru iz svoga kraja, informiše nas o specifičnim uslovima poljoprivredne proizvodnje, opštinskim subvencijama, obukama, manifestacijama i slično. S obzirom na to da se AGROmedia svakodnevno sve više razvija i širi, raspisujemo konkurs za nove članove našeg tima – honorarne saradnike.

Zaduženja: Praćenje aktuelnih dešavanja, gorućih pitanja i zanimljivih pojava i činjenica u poljoprivredi kroz razne novinarske forme (vest, izveštaj, reportaža, intervju, članak...). Za predlaganje sadržaja trebalo bi se voditi postojećim kategorijama na portalu.

Kvalifikacije:

- 2+ godine iskustva u veb/štampanom novinarstvu

- proaktivnost i spremnost za kreativan pristup obradi teme

- poželjna je mreža novinarskih izvora i kontakata

- odlične novinarske i komunikacijske veštine

- poželjno je osnovno poznavanje ciklusa u oblasti agrara

Vaš CV i primer jednog teksta možete poslati na mejl kontakt@agromedia.rs.

Komentari (1)

ostavi komentar
sre

12.04.

2017.

Suzana [neregistrovani] u 20:58

potanje

Poštovani radila sam u vise medijskih kuca, kao novinar, radio voditelj, za mix pultom, kamerman, radila istraživačko novinarstvo u dopisništvu RTSa u Vranju, ali sada sam u Backoj Topoli, pa da pitam da li vam odatle trebaju dopisnici? Članak originalni ili reportažu ne mogu poslati jer je sve ostalo po televizijama u Vranju,ne znam da li je to problem i da li je problem mojih 52 godina.?

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi