Naslovna  |  Konkursi  |  Nagrade  |  FOKUS: Filantropija – Konkurs za foto priče o filantropiji i solidarnosti
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Nagrade

05. 06. 2020.

FOKUS: Filantropija – Konkurs za foto priče o filantropiji i solidarnosti

Srpski filantropski forum ove godine po prvi put učestvuje u godišnjem evropskom konkursu za najbolju foto priču: FOKUS: Filantropija (FOCUS: Philantropy) pod sloganom #HoldingTogether.

Na konkursu učestvuju filantropi iz cele Evrope, od Portugala do Rusije, od Norveške do Turske, a Srpski filantropski forum, zajedno sa čitavom filantropskom zajednicom Srbije, ima priliku da pokaže u slici i reči zašto je Srbija zemlja sa jednom od najbogatijih filantropskih tradicija na ovim prostorima.

Sve zainteresovane fondacije, udruženja, pojedinci mogu do 15. juna da pošalju svoje foto priče koje će pokazati pravo lice filantropije i značaj solidarnosti u kriznim vremenima. 

FOKUS: Filantropija je foto konkurs koji je pokrenuo Ruski forum donatora 2012. godine sa ciljem širenja znanja o filantropiji i izgradnje poverenja prema donatorima i fondacijama. Polazeći od svog pozitivnog iskustva, DAFNE – Evropska mreža fondacija i donatora, čiji je Srpski filantropski forum član, proširuje ovaj konkurs na evropski nivo pozivajući nacionalna udruženja i fondacije da učestvuju u foto projektu.

Žiri sastavljen od strane Srpskog filantropskog foruma obaviće izbor foto priča koje će predstavljati Srbiju na evropskom nivou. Najbolje foto priče iz cele Evrope će izabrati stručni žiri i objaviti 1. oktobra 2020. godine, na Evropski dan donatora i fondacija.

Rok za slanje foto priča je ponedeljak 15. jun 2020. godine do ponoći, a detaljnije informacije o konkurus, kao i prijavni forumular se nalaze na linku: https://www.srpskifilantropskiforum.org/vesti/fokus-filantropija-konkurs-za-najbolju-foto-pricu/

Za sve dodatne informacije o konkursu možete da kontaktirate Jelenu Bratić, koordinatorku u Srpskom filantropskom forumu putem imejl adrese jelena@filantropskiforum.com ili putem telefona na 0641993114.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi