Naslovna  |  Konkursi  |  Nagrade  |  Nagrada istraživačkom novinarstvu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Nagrade

22. 03. 2018.

Izvor: Fonet

Nagrada istraživačkom novinarstvu

Nezavisno udruženje novinara Srbije u saradnji sa Ambasadom Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu trinaestu godinu za redom dodeljuje Nagrade za izuzetnost u istraživačkom novinarstvu, saopštio je sekretarijat NUNS.

Nagrade se dodeljuju u tri kategorije:

1. Elektronski mediji (radio i televizija)

2. Štampani mediji

3. Onlajn mediji

Za nagrade mogu da konkurišu autori radova koji suobjavljeni u medijima u Srbiji od 1. aprila 2017. do 1.aprila 2018. godine.

Krajnji rok za prijavu na konkurs je 4. april 2018. godine.

Radove može prijaviti sam autor, njegov urednik ili kolega. Nagrade se dodeljuju za istraživačke novinarske radove, kojise bave temama od velike važnosti za građane teritorije nakojoj se medij distribuira, emituje ili koristi, otkrivaju i dokazuju nepoznate činjenice do kojih su novinari došli sopstvenim radom.

Tri nominovana rada u svakoj kategoriji biće objavljena nasajtu NUNS-a, a pobednici će biti proglašeni na samoj svečanosti dodele nagrada.

Pobednici u sve tri kategorije biće nagrađeni sa po 100.000,00 dinara.

NUNS će objaviti koji radovi su nominovani najmanje nedelju dana pre svečane dodele nagrada koja će se organizovati povodom Dana slobode medija 3.maja.

Informacije o konkursu i uslovima mogu se dobiti na veb strani NUNS-a-ww.nuns.rs, putem e-mail adrese dragana.novakovic@nuns.rs ili na telefon 011 3343-255, saopštio je NUNS.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi