Naslovna  |  Konkursi  |  Nagrade  |  Simens poziva novinare na takmičenje, tema-Digitalna budućnost gradova, industrije i energetike
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Nagrade

17. 03. 2018.

Izvor: Beta

Simens poziva novinare na takmičenje, tema-Digitalna budućnost gradova, industrije i energetike

Kompanija Simens najavila je danas novi krug regionalnog novinarskog takmičenja "Simens CEE Press Award" i pozvala novinare da do 15. avgusta 2018. dostave radove na temu "Digitalna budućnost gradova, industrije i energetike".

Takmičenje je otvoreno za članke iz štampanih i online medija, reportaže agencijskih novinara, kao i televizijske i radijske priloge objavljene u periodu između septembra  2017. i 15. avgusta 2018.

Dostavljeni radovi moraju biti na temu "Digitalna budućnost gradova, industrije i energetike" u nacionalnom ili međunarodnom kontekstu i sadržavati informacije u skladu s odgovarajućim formatom.

Takmičenje će se održati u deset zemalja centralne i jugoistočne Evrope (Slovačka, Rumunija, Mađarska, Bugarska, Ukrajina, Hrvatska, Slovenija, Crna Gora, Srbija i Austrija) i u Izraelu.

Pobednik iz svake zemlje ulazi u finale takmičenja, koja će se održati 25. septembra 2018. u Beču.

Tada će biti uručeno priznanje za tri najbolja novinarska rada. Svaki od tri pobednika dobiće će ček u vrednosti od 1.000 evra.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi