Naslovna  |  Konkursi  |  Nagrade  |  Prijave za festival filma i televizijskih formi „GRAFEST“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Nagrade

14. 11. 2016.

Prijave za festival filma i televizijskih formi „GRAFEST“

Peti međunarodni festival filma i televizijskih formi „GRAFEST“ održaće se od 05. do 07. decembra u Gračanici u organizaciji Doma kulture „Gračanica“.

Takmičarski deo programa predstaviće dokumentarne filmove i srodne televizijske forme kao što su reportaže, dokumentarne emisije i duži prilozi.

Pravo učešća imaju dokumentarni radovi snimani na Kosovu i Metohiji ili koje su autori koji žive na ovom području snimali na drugim lokacijama.

Selektor festivala odabira radove koji će biti prikazani na festivalu, a najboljima među njima, po oceni žirija, biće dodeljene i nagrade na kraju festivala.

Popunjenu i potisanu prijavu možete poslati do 25. novembra na adresu Dom kulture Gračanica, 38205 Gračanica ili je skeniratnu poslati na elektronsku adresu domkulturegracanica@gmail.com.

Pravila konkursa i obrazac prijave možete preuzeti u prilogu.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi