Naslovna  |  Konkursi  |  Nagrade  |  Produžen konkurs za nagradu iz legata Milene Blagojević
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Nagrade

09. 01. 2014.

Izvor: LINK

Produžen konkurs za nagradu iz legata Milene Blagojević

Zbog velikog broja neradnih dana u januaru, redakcija časopisa LINK pomera rok za predaju radova na konkurs sa 15. na 27. januar. Godišnja nagrada „Milena Blagojević“ dodeljuje se autoru najboljeg radijskog priloga starosti do 35 godina, a objavljenog u prethodnoj godini.

 

Tema je slobodna, a paket ne sme biti kraći od 1, niti duži od 10 minuta. Potrebno je poslati i najavu, informacije o trajanju priloga, kad i gde je emitovan.

Žiri u sastavu dr Dubravka Valić Nedeljković, mr Sanja Bošković i Jovan Stojanović-Cope proglasiće za pobednika novinara koji je temu obradio iz što više uglova poštujući pravila radijskog izražavanja.

Nagrađeni autor, pored diplome, dobija i novčanu nagradu u dinarskoj protivvrednosti 500 evra.

Radove možete poslati u elektronskoj formi na mejl tanja.prodanov@mediart.org ili poštom na adresu: časopis Link, Bul. M. Pupina 6/III (c/o UNS), 21 000 Novi Sad. 

Jedan autor može da prijavi najviše tri rada.

Legatom upravlja porodica Milene Blagojević, radijske novinarke koja je poginula neposredno pred odbranu magistarskog rada.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi