Naslovna  |  Konkursi  |  Nagrade  |  Konkurs za novinarsku nagradu „Dr Marko Mladenović“ za doprinos u borbi protiv bele kuge i depopulacije
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Nagrade

11. 09. 2020.

Konkurs za novinarsku nagradu „Dr Marko Mladenović“ za doprinos u borbi protiv bele kuge i depopulacije

Programski odbor Medijskog foruma u Topoli raspisao je konkurs za nagradu „Dr Marko Mladenović“ za medijski doprinos u borbi protiv bele kuge i depopulacije. Rok za dostavljanje radova je 16. oktobar 2020. godine.

Nagrada se dodeljuje za medijske priloge u štampanim i elektronskim medijima, koji pokreću društvo i pojedince u borbi protiv bele kuge, depopulacije i afirmišu roditeljstvo u našoj zemlji. Tri najbolja rada dobiće plaketu i novčanu nagradu od po 30.000 dinara. Nagrade će biti dodeljene 6. novembra 2020. godine na trećem Medijskom forumu u Topoli.

Televizijske i radio priloge, kao i radove iz štampanih i onlajn medija treba slati na imejl ifm@hotmail.rs ili poštom (isečci, fotokopije tekstova ili USB sa TV i radio prilozima, kao i tekstovima objavljenim u novinama ili na portalima) na adresu: MEDIJSKI FORUM, Beogradska 26, 34310 Topola, sa naznakom: „Za nagradu  Dr Marko Mladenović". 

O nagradama će odlučivati žiri u sastavu - dr Zoran Jevtović, redovni profesor univerziteta, dr Mirko Miletić, redovni profesor univerziteta i Aleksandar Avramović, novinar.  

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi