Naslovna  |  Konkursi  |  Nagrade  |  SKGO raspisala konkurs za najbolje medijske priloge o praksi u lokalnoj samoupravi
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Nagrade

07. 09. 2020.

Izvor: Beta

SKGO raspisala konkurs za najbolje medijske priloge o praksi u lokalnoj samoupravi

Stalna konferencija gradova i opština - Savez gradova i opština Srbije (SKGO), u okviru programa „Podrška lokalnim samoupravama u Srbiji na putu ka EU - Druga faza" koji finansira Vlada Švedske i ove godine raspisala je konkurs za najbolje medijske priloge o praksi u lokalnoj samoupravi "Drugačije od drugih".

Konkurs je namenjen novinarima lokalnih, regionalnih i nacionalnih medija i u konkurenciju će biti uzeti prilozi objavljeni u periodu od 1. januara do 15. oktobra 2020. godine.

Teme konkursa su: EU integracije, zaštita životne sredine, unapređenje poslovne klime, prevencija i upravljanje vanrednim situacijama, kao i rodna ravnopravnost i ljudska prava na lokalnom nivou.

Raspisivanjem ovog konkursa SKGO želi da istakne važnost i ulogu lokalnih vlasti u ovim oblastima, a u cilju poboljšanja kvaliteta usluga koje pružaju građanima.

U okviru konkursa "Drugačije od drugih" biće dodeljeno ukupno pet nagrada, autori najboljih priloga biće nagrađeni laptop računarima, uz napomenu će naš stručni žiri odabrati pet najboljih od svih pristiglih radova na date teme.

Ocenu o najboljim medijskim prilozima doneće nezavisni žiri, koji čine iskusni urednici vodećih redakcija: Nada Gogić (RTS), Lana Gedošević (Blic), Zoran Sekulić (Fonet), Vladan Samardžić (Večernje novosti) i Srđan Bošković (Radio Beograd 1).

Priloge treba poslati Službi za informisanje SKGO elektronskim putem na zeljko.krnetic@skgo.org i milos.obradovic@skgo.org, ili poštom na adresu STALNA KONFERENCIJA GRADOVA I OPŠTINA – Služba za informisanje, Makedonska 22/VIII, 11000 Beograd, sa naznakom – MEDIJSKI KONKURS „DRUGAČIJEOD DRUGIH“.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi