Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Predstavljene knjige Nade Mijatović u UNS-u
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

30. 11. 2011.

Predstavljene knjige Nade Mijatović u UNS-u

Promocija knjiga Nade Mijatović, „U jednom gradu, svejedno kom“ i „Zapisi iz belog sveta“ održana je u prisustvu 50-ak novinara veterana u Udruženju novinara Srbije.



Pored Nade Mijatović, na promociji su govorili i prof. dr Zorica Kuburić, dr Aleksandar Milenković, kao i Rastko Guzina u ime Kluba novinara veterana UNS-a.

„Pisanje je ono što ide prirodno kod mene. I mislim da bi svako trebalo da nađe ono što mu ide samo od sebe, prirodno“, poručila je Nada svojim kolegama.

„Zapisi iz belog sveta“ je knjiga putopisnih reportaža, a knjiga pripovedaka „U jednom gradu, svejedno kom“, zbirka je zapisa iz života.

Nada Mijatović se bavi novinarstvom od 1961. godine, a od 1972. godine piše i knjige. Objavila je 20 knjiga među kojima su „Mladost po drugi put“, „Drukčiji ljudi“, „Licem u naličje“, „Iza reflektora slave“...


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi