Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  UNS ugostio predstavnicu UNRS-a
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

22. 07. 2011.

UNS ugostio predstavnicu UNRS-a

Gošća Udruženja novinara Srbije ove nedelje bila je Danijela Vujinić, predstavnica Udruženja novinara Republike Srpske.

Poseta Danijele Vujinić samo je jedna u nizu planiranih aktivnosti za unapređenje saradnje UNS-a i Udruženja novinara Republike Srpske.

Danijela Vujinić rekla je da joj se za ovaj kratak period koliko je bila u gostima UNS-a veoma dopalo kako naše Udruženje radi.

- Veoma sam zahvalna i mom Udruženju ali i UNS-u što su mi omogućili nedelju dana obuke. Nadam se da ćemo i mi jednog dana moći da uzvratimo istom merom i ugostimo nekog od predstavnika UNS-a. Takođe, trudiću se da znanje koje sam u UNS-u stekla iskoristim i za poboljšanje kvaliteta rada mog Udruženja, rekla je Danijela Vujinov.

Udruženje novinara Republike Srpske je najmlađe Udruženje u regionu koje je nastalo istupanjem Nezavisnog udruženja novinara Republike Srpske iz Udruženja "BiH novinari". Trenutno broji između 650 i 700 članova.

Početkom meseca Udruženje je obnovilo svoje članstvo u Međunarodnoj federaciji novinara i time steklo mogućnost da izdaje međunarodne Pres kartice.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi