Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Novinarkama Zorani Bokan, Dragani Kovačević i Ivani Vesić „Zlatni mikrofon“ Radio Beograda
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

02. 10. 2019.

Autor: J. P. Izvor: UNS

Novinarkama Zorani Bokan, Dragani Kovačević i Ivani Vesić „Zlatni mikrofon“ Radio Beograda

Novinarkama Prvog i Drugog programa Radio Beograda Zorani Bokan i Dragani Kovačević, Radio Beograda 202 Ivani Vesić i tonskom snimatelju Zoranu Mariću juče je uručeno priznanje „Zlatni mikrofon“, povodom obeležavanja 95. rođendana Radio Beograda.

Dragana Kovačević, koja 36 godina radi u Radio Beogradu, rekla je za UNS da je „posle dugo godina i emisija primećen od kolega iz redakcije njen rad“. Radila je u omladinskom programu Radio Beograda, emisijama „Putevima kulture“, „Sedam umetnosti“, „Rezervisano za“, „Zeleni megaherc“, a trenutno vodi i uređuje emisiju za svetsku književnost „Čitač“.

Priznanje "Zlatni mikrofon" za dugogodišnji rad, stvaralaštvo, doprinos kvalitetu i slušanosti programa uručeno je u Srpskoj akademiji nauka i umetnosti, u zgradi gde je počelo svakodnevno emitovanje programa. Ovogodišnji "Zlatni mikrofon" osim novinarima, pripao je i pesniku Ljubivoju Ršumoviću.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi