Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  U Novom Sadu predstavljena knjiga "Kontranapad" novinara Miroslava Vislavskog
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

23. 06. 2011.

U Novom Sadu predstavljena knjiga "Kontranapad" novinara Miroslava Vislavskog

U Master centru, u Novom Sadu početkom meseca predstavljena je knjiga "Kontranapad", novinara i sportskog radnika Miroslava Vislavskog.

Knjiga na kritički način govori o raznim dešavanjima i ljudima iz sveta sporta. Autor opominje da je ovakav pristup potreban kako bi se sport u Srbiji vratio izvornim vrednostima.

Promocija je održana u sali Privredne komore Vojvodine pred oko 120 uglednih zvanica iz sveta sporta, kulture i politike.

O knjizi i autoru su govorili: doajen sportskog novinarstva iz Beograda Zoran Šećerov, dugogodišnji direktor Narodne biblioteke u Novom Sadu Dragan Kojić, trener Rvačkog kluba Vojvodina Aleksandar Jovančević, donedavni rektor Alfa univerziteta u Beogradu prof dr Đorđe Mačvanin, prof. dr. Zoran Milošević sa Fakulteta fizičke kulture u Novom Sadu i glavni i odgovorni urednik lista "Tabloid" Milovan Brkić,.

Knjiga "Kontranapad" po ceni od 700 dinara može se poručiti pouzećem na Tabloidove telefone 011/7610-208 i 011/7621-205 ili telefonom preko Agencije MV iz Novog Sada 021/450-017; 063/87-15-367 i 063/513-395



Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi