Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  U Novom Sadu 5. maja promocija knjige „Mediji u lovstvu i lovnom turizmu“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

30. 04. 2011.

U Novom Sadu 5. maja promocija knjige „Mediji u lovstvu i lovnom turizmu“


U četvrtak, 5. maja, u 12 sati, biće održana promocija knjige doc. dr Vladimira Barovića „Mediji u lovstvu i lovnom turizmu“.

Promocija će biti održana u Sali 1 Skupštine Vojvodine, a pored autora o knjizi će govoriti prof. dr Zoran A. Ristić sa Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu, doc. dr Dejan Pralica sa Filozofskog fakulteta u Novom Sadu i dr Vladimir Marković, docent na Katedri za lovni turizam na PMF-u.

Knjiga „Mediji u lovstvu i lovnom turizmu“ je prva monografija na ovim prostorima koja izučava odnos medija i lovnog turizma. Autor iznosi bogatu istoriju naših lovačkih medija, obrađuje i lovačka glasila u regionu, a poseban akcenat stavlja na značaj i ulogu savremenih medija u promociji Vojvodine i Srbije kao poželjne turističke destinacije i ukazuje na dalji razvoj lova, lovstva i lovnog turizma.

Sa ovom knjigom, Vojvodina i Srbija spremno staju na mapu lovačkih medija Evrope, a nauka treba da u svojoj riznici čuva i ovu monografiju kao trajno svedočanstvo o medijima – vremenu i ljudima koji su stvarali, utemeljivali i uređivali časopise, novine, radio i televizijske emisije posvećene lovu i lovnom turizmu.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi