Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Uskoro izlazi prvi broj Agrobiznis magazina
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

23. 02. 2011.

Uskoro izlazi prvi broj Agrobiznis magazina

Početkom marta pojaviće se prvi broj "Agrobiznis magazina" čiji će besplatan primerak na poklon dobiti 25.000 poljoprivrednih proizvođača.

Časopis se pokreće u okviru "Star" projekta Svetske banke koji sprovodi Ministarstvo poljoprivrede, a koji podržava i Udruženje novinara za poljoprivredu Agropres.

Pored stručnih članaka, vesti iz Srbije i sveta, u "Agroboznis magazinu" će se naći priče iz lova i ribolova, recepti i razni saveti.

Časopis će biti dostupan svim registrovanim poljoprivrednicima po ceni od 44 dinara i troškove poštarine koji iznose 22 dinara, dok će za kompanije i ostale zainteresovane biti dostupan u pretplati za 100 dinara.

Pored "Agrobiznis magazina" priprema se i Agrobiznis portal www.agrobiznis.biz na kojem će svi zainteresovani moći da prate vesti iz zemlje i sveta kada je reč o proizvodnji hrane „od njive do trpeze“.



Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi