Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Izašao prvi broj eko Sense
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

23. 12. 2010.

Izašao prvi broj eko Sense


Magazin Sensa postao je prvi pravi pure green magazin u Srbiji koji je štampan na potpuno ekološkom, recikliranom papiru. Prvi broj eko Sense štampan je ovog meseca.

S obzirom na to da se cela redakcija magazina Sensa od samog starta zalaže za koncept u skladu sa prirodom, ideja štampanja na eko papiru samo je čekala povoljan momenat i odobrenje štamparije kako bi se realizovala.

"Sensa je prvi mindstyle magazin u Srbiji koji podseća čitaoce da je naša sreća naša lična odgovornost i da je naš život ono što mi stvorimo od njega. Magazin koji podseća da u zivotu ne postoje problem nego izazovi, ali i magazin koji tvrdi da svako od nas svojim dobrim delima doprinosi očuvanju i poboljšanju prirodne sredine" kaže Maja Pakić, zamenica glavne urednice Sense.

Do sada je ovaj list svojim čitaocima dva puta darovao "eko šik" platnene torbe koje predstavljaju i novi modni trend – trend eko svesnosti. Po mišljenju čitalaca Sensa je postala i "eko šik" magazin koji je potpuno ekološki odgovoran.

Čitaoci kažu da je sada papir nežniji pod rukom, da boje deluju opuštajuće i umirujuće i više se ne oseća jak i neprijatan miris štamparske boje.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi