Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Audio i foto arhiv se takmiči za najbolji obrazovni sajt
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

04. 11. 2010.

Audio i foto arhiv se takmiči za najbolji obrazovni sajt


Audio i foto arhiv (www.audioifotoarhiv.com) kolege Dragoslava Simića učestvuje na ovogodišnjem izboru za najbolji regionalni sajt. Kao jedan od najznačajnijih sajtova ove vrste u Srbiji audio i foto arhiv na Web Fest-u takmičiće se u kategoriji obrazovnih sajtova.

Na ovom sajtu se nalaze neke od najznačajnijih ličnosti iz političke i kulturne istorije nekadašnje Jugoslavije, kao i veliki broj dokumentarnih radio emisija i fotografija ovog novinara i njegovih kolega. Sajt otvara sačuvane porodične zvučne arhive na srpskom jeziku nastale pre i posle drugog svetskog rata.

"Gosti sajta", "Tuđa pisma", "Radio kritika", "Prijatelji sajta", "Novi projekti", "Retke knjige"i "Knjige koje govore" samo su deo sadržaja ove elektronske izložbe okrenute novim medijima u svetu.

Za ovaj i druge sajtove na Web Fest-u možete glasati do 18. novembra tako što ćete na odabranom sajtu kliknuti na baner "GLASAM da je ovaj sajt najbolji u regionu" i uneti svoju email adresu.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi