Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Šta to WAZ poklanja?
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

14. 09. 2010.

Šta to WAZ poklanja?


Sigurno je da ne znate da je WAZ sve vreme dok je držao novosadski dnevni list Dnevnik (a u njegov posed je došao pod krajnje nejasnim okolnostima), bez ikakve naknade koristio prostorije Dnevnik -holdinga, da ni jednom nije platio struju, komunalije nitroškove štampe. Pritom je ostao dužan jer u štamparijuDnevnika nije doneo u početku čvrsto obećanu roto-štamparsku mašinu. Usput je smanjivao broj zaposlenih i u sopstvenim novinama, a i ojadio je ostale delove kompanije (pre svega Dnevnik - holding i Dnevnik -novine i časopisi).

Sigurno je da ne znate ni da je zahvaljujući WAZ-u Dnevnik ostao bez svojih trafika, od kojih je svojevremeno pravio ozbiljan profit... Ili se zajedno sa šačicom WAZ-ovih pulena -menadžera i menadžerčića, i vi pravite nevešti i pozdravljate njegovubednu ponudu u smislu - uzmi ili ostavi.

Kakve on to poklone nudi, kada je ostao dužan više nego što se danas procenjuje čitava kompanija?! Kakvih se on odriče potraživanja i ko to tako bezočno vara šačicu izmuženih i izbezumljenih radnika?!

Milan Nožica

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi