Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Međunarodna letnja škola za studente žurnalistike
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

13. 09. 2010.

Međunarodna letnja škola za studente žurnalistike


Međunarodna letnja škola za studente novinarstva “Mostovi medijskog obrazovanja” biće po drugi put održana od 12. do 20. septembra na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Školu organizuje Odsek za medijske studije ovog fakulteta, a pohađaće je 32 studenta žurnalistike sa univerziteta u Segedinu, Temišvaru, Ljubljani, Podgorici, Sarajevu, Zagrebu, Skoplju i u Novom Sadu.

Tema ovogodišnje škole je “Mediji i krizne situacije. Predavači će biti univerzitetski profesori i saradnici sa univerziteta u Zagrebu i u Novom Sadu, dok će za uže tematske oblasti vezane za aktivnosti medija u kriznim situacijama biti zaduženi gostujući predavači.

Cilj škole je da se podstakne mobilnost studenata u regionu, produbi dijalog, razmena iskustava i ekspertiza između studenata i nastavnika, kao i da se proširi mreža univerzitetskih nastavnika koji obrazuju buduće novinare.

Organizaciju škole ove godine su podržali Centralnoevropska inicijativa, Pokrajinski sekretarijat za nauku i tehnološki razvoj Vojvodine i Pokrajinski sekretarijat za omladinu i sport.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi