Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  U sredu u Zrenjaninu promocija knjige Miodraga Ilića „Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

21. 06. 2018.

Izvor: UNS

U sredu u Zrenjaninu promocija knjige Miodraga Ilića „Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje“

Knjiga „Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje“ odgovornog urednika portala „Recepti i kuvar onlajn“ i člana UNS-a Miodraga Ilića biće predstavljena u sredu, 27. juna 2018. godine, u 19 časova, u Atrijumu Narodnog muzeja Zrenjanin (Subotićeva 1).

Osim autora, o knjizi će govoriti i njegovi saradnici koji su prikupljali materijal za knjigu - Dragana Ilić, Kristina Gašpar, Bojan Marinkov, Dejan Ilić i prof. dr Slađana Šobajić.

“Listajući knjigu, čitajući recepte, skoro da ćete osetiti miris ovih sveže pripremljenih i ukusnih jela, a nadam se da ćete poželeti da sebi i sebi dragim ljudima neka od tih jela i spremite i tako zajedno sa Miodragom Ilićem učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava“, navodi u predgovoru knjige prof. dr Slađana Šobajić.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi