Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  "Republika" i Balkanmagazin organizuju raspravu o prodaji Telekoma Srbija
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

14. 04. 2010.

"Republika" i Balkanmagazin organizuju raspravu o prodaji Telekoma Srbija

Časopis "Republika" i portal Balkanmagazin (www.balkanmagazin.net) organizovaće sutra, 15. aprila, u 11.00 okrugli sto u Medija centru na temu "Da li prodati Telekom Srbija?"

Namera organizatora je da poznavaoci telekomunikacija i privatizacije učestvuju u raspravi o najavljenoj prodaji Telekoma Srbija i da se u javnosti čuju različiti stavovi o ovoj temi.

S obzirom na javnu podršku koju su iskazali najavljenoj prodaji dela akcija „Telekoma Srbija“ organizatori su pozvali na okrugli sto i: Predsednika Republike Srbije, gospodina Borisa Tadića, Predsednika Vlade Republike Srbije, gospodina Mirka Cvetkovića, ministarku za telekomunikacije i informaciono društvo, gospođu Jasnu Matić, ministra ekonomije i regionalnog razvoja mr Mlađana Dinkića.

Na okruglom stolu će govoriti:

Prof. dr Miodrag Popović, dekan Elektrotehničkog fakulteta
Prof. dr Mlađen Kovačević, redovni član Akademije ekonomskih nauka
Dr Aleksandra Smiljanić, bivša ministarka telekomunikacija
Dr Nebojša Popov, naučni savetnik i glavni urednik Republike
Slavoljub Kačarević, glavni urednik Balkanmagazina

Organizatori će upoznati učesnike okruglog stola sa otvorenim pismom koje su uputili predsedniku Republike posle odluke o prodaji.

Pismo upućeno predsedniku Tadiću, sa jedanaest pitanja u vezi sa najavljenom prodajom Telekoma Srbija, na portalu (http://www.balkanmagazin.net/otvoreno_pismo.aspx) do sada je podržalo više od 1400 građana i stručnjaka.




Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi