Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Besplatne vežbe kardio boksa i „Tai Čija“ za članove UNS-a
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

12. 06. 2017.

Izvor: UNS

Besplatne vežbe kardio boksa i „Tai Čija“ za članove UNS-a

Ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju “Fizio Vračar” obezbedila je članovima UNS-a besplatan termin za vežbanje kardio boksa u “Boxing House Fitness Centru”, kao i kineske borilače veštine „Tai Či“.

Bespalatan trening kardio boksa biće nedeljom od 18 do 19 sati u Bulevaru kralja Aleksandra br. 238. Od 15. juna u ordinaciji „Fizio Vračar“ (Ljubostinjska 2) članovi UNS-a mogu da vežbaju „Tai Či“  dva puta nedeljno, od 7 do  8 sati ujutru.

Treninge „Tai Čija“ će voditi instruktor Vlada Stanković.

Članovi UNS-a sa overenom legitimacijom za godinu koja je u toku, za korišćenje besplatnih termina za vežbanje mogu se prijaviti na pultu ordinacije „Fizio Vračar“ ili telefonom na broj 011/400 22 66.

Podsetimo, „Fizio Vračar“, članovima UNS-a obezbedio je i 50% popusta na usluge fizikalne terapije, kiropraktike, kinezoterapije i Shockwave, TECAR, ARP terapije, 30% popusta za pregled fizijatra specijaliste, kao i 25% popusta za tretmane aparatom Exilis Elite.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi