Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Udruženje studenata sa hendikepom zahvalilo UNS-u na podršci
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

12. 04. 2017.

Izvor: UNS

Udruženje studenata sa hendikepom zahvalilo UNS-u na podršci

Udruženje studenata sa hendikepom (USH) uručilo je zahvalnicu Pres centru UNS-a za podršku razvoju omladinskog inkluzivnog društva.

USH je zahvalnicu dodelio za podršku u organizaciji konferencije „Participacija mladih sa hendikepom“, koja je održana 30. marta u Pres centru UNS-a.

Koordinatorka projekta Regionalna inkluzivna omladinska inicijativa Srbije 2016. (RIOS) Ivana Antonijević rekla je UNS-u da je Pres centar svojom podrškom omogućio da se konferencija organizuje i doprineo većoj vidljivosti rezultata projekta i mladih sa hendikepom.

„Imali smo uspešnu konferenciju koja je održana u okviru projekta Regionalna inkluzivna omladinska inicijativa Srbije koji smo realizovali uz podršku Ministarstva omladine i sporta. Pres centar UNS-a nam je pomogao u organizaciji. Jako nam je bitan odnos sa medijma koji imaju proaktivan stav prema mladima sa hendikepom  i žele da sarađuju“, rekla je Antonijević.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi