Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Promocija knjige Ivana Mrđena „Sa Tadića na Vučića“ večeras u Dorćol Placu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

27. 02. 2017.

Autor: J. Pešić Izvor: UNS

Promocija knjige Ivana Mrđena „Sa Tadića na Vučića“ večeras u Dorćol Placu

Knjiga „Sa Tadića na Vučića“ dugogodišnjeg kolumniste „Blica“ Ivana Mrđena biće predstavljena danas u „Dorćol Placu“ (Dobračina 59b), sa početkom u 18 sati.

U knjizi su sabrani Mrđenovi komentari objavljivani u dnevnom listu „Blic“ od 3. januara 2011. do 31. decembra 2013. godine.

„Naslov knjige prati glavnu promenu u političkom životu Srbije, koja se odrazila na svakodnevni život svih njenih građana. U slučaju porodice Mrđen, što se kroz ovu knjigu može pratiti kao paralelna priča, to je odluka Mirjanine i moje najstarije ćerke Milene da sa svojom decom sreću, mir i posao potraži u Americi“, rekao je UNS-u kolega Mrđen.

O knjizi će na promociji govoriti direktor „Blica“ Veselin Simonović“, kao i izdavač Dragan Stojković, a pojedine komentare objavljene od početka 2011. do kraja 2013. godine čitaće glumac Milan Milosavljević.

„U knjizi je pomenuto više od 900 imena poznatih ličnosti ali i običnih ljudi o kojima sam pisao u tom periodu, pa njenu posebnu vrednost predstavlja i ‘imenik’ sa precizno navedenim datumima njihovih pominjanja“, kaže Mrđen.

Beogradski novinari Slaviša Lekić, Bojan Ljubenović i Stojan Drčelić napisali su predgovore za svaku godinu pojedinačno i oni će, takođe, na promociji govoriti o knjizi.

Knjiga u izdanju „MostArta“ predstavlja nastavak knjige „Sa Beogradom na JA“ iz 2011. godine, u kojoj su sabrani komentari autora od 2004. do 2010. godine koji izlaze na prvoj strani dodatka „Blic Beograd“.

 

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi