Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Sajt studenata novinarstva o izveštavanju iz kriznih situacija
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

22. 01. 2010.

Sajt studenata novinarstva o izveštavanju iz kriznih situacija


Studenti četvrte godine Odseka za medijske studije Filozofskog fakulteta u Novom Sadu pokrenuli su sajt o izveštavanju iz kriznih situacija.

Na stranicama sajta http://krize.medijskestudije.org/ se mogu pročitati radovi studenata, koji slušaju predmet izveštavanje iz kriznih situacija, kao i profesora, asistenata i stručnih saradnika.

Profesorka dr Dubravka Valić Nedeljković i saradnik Vladimir Barović ističu da je cilj njihovog predmeta, sticanje praktičnih znanja i medijskih veština za izveštavanje u kriznim situacijama..

Na sajtu su aktuelni tekstovi o elementarnim nepogodama, saobraćajnim nezgodama, eksplozijama i požarima, štrajkovima i građanskim okupljanjima, terorizmu...

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi