Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Otvorena izložba fotografija “Trijumf Novaka Đokovića na Roland Garosu” Jovana Mirčeskog
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

15. 07. 2016.

Izvor: UNS

Otvorena izložba fotografija “Trijumf Novaka Đokovića na Roland Garosu” Jovana Mirčeskog

Izložba sportskih fotografija “Trijumf Novaka Đokovića na Roland Garosu” fotografa i člana UNS-a Jovana Mirčeskog otvorena je u Skupštini grada Beograda.

Izložbu je otvorio pomoćnik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović.

“Ovo je moja sedamnaesta izložba. U Skupštini grada prikazane su fotografije snimljne na Roland Garosu kada je Novak  trijumfovao i kada je osvojio četvrti gren slem, čime je ušao u  istoriju belog sporta, kao i fotografije sa Dejvis kupa od pre šest godina kad smo pobedili i osvojili ‘salataru’”, rekao je Mirčeski UNS-u i dodao da je izloženo 30 fotografija formata 100x70 i pet fotografija formata 220x120cm. 

 

Izložba će biti otvorena do 25. jula.

Nakon Beograda, fotografije će biti prikazane na Ohridu, u Nišu, Čačku, Pančevu, Novom Sadu, Subotici, Somboru i Zrenjaninu. Fotografije će u septembru biti prikazane i u Prizu i Londonu, za vreme masters teniskih turnira.

 

Komentari (1)

ostavi komentar
sub

16.07.

2016.

anonymousprijatelj [neregistrovani] u 08:25

Bravo

Svaka cast, Mirceski! Ovo je prelepo za beli sport!

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi