Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Poziv medijima koji obeležavaju jubilej
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

04. 07. 2016.

Izvor: UNS

Poziv medijima koji obeležavaju jubilej

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija pozvalo je institucije da najkasnije do 15. jula dostave predloge i sugestije za izdavanje prigodnih poštanskih maraka i vrednosnica, koje će Ministarstvo razmatrati prilikom utvrđivanja plana njihovog izdavanja za 2017. godinu.

 

Kako ističu, prigodnim poštanskim markama obeležavaju se godišnjice kao što su 50, 75, 100, 125, 150 godina, kao i svaka naredna dvadesetpetogodišnjica, i njima se promovišu najznačajniji istorijski, kulturni društveni, sportski, humanitarni jubileji i događaji, godišnjice rođenja znamenitih ličnosti, prirodne vrednosti i lepote Srbije, nacionalni parkovi, predeli od izuzetnog značaja, spomenici prirode i turističke destinacije.

Kako su iz Ministarstva rekli za UNS, svi mediji koji naredne godine obeležavaju neki od navedenih jubileja, mogu Ministarstvu  poslati svoje predloge.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi