Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Mihailu Medenici priznanje "Kosmetska zvezda" za zasluge u novinarstvu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

20. 06. 2016.

Izvor: UNS

Mihailu Medenici priznanje "Kosmetska zvezda" za zasluge u novinarstvu

Član Uprave Udruženja novinara Srbije (UNS) i novinar nedeljnika "Ekspres" Mihailo Medenica ovogodišnji je dobitnik priznanja Kosmetska Zvezda drugog reda za zasluge u oblasti novinarstva. Priznanje dodeljuje Društvo policijskih ratnika Republike Srbije.

 

„Ovo znamenje se dodeljuje kako bi se podstakli  pojedinci i organizacije da daju doprinos povratku Kosovu i Metohiji, srpskim svetinjama, napuštenim domovima, zaustavljanju uništavanja srpskog naroda i zaštiti spomenika vere i kulture“, navode u Društvu policijskih ratnika Republike Srbije.

Kosmetsku zvezdu drugog reda, osim Medenice, ove godine dobili su i Arhimandrit mr. Aleksej Bogićević za pravoslavnu duhovnost i potpukovnik policije Vojkan Ivanović za bezbednost. Bratislav Petrović dobio je zvezdu za književnost, a dr Boban Jelenković iz oblasti humanitarnog rada. Za oblast umetnosti, ovo priznanje dobio je Živorad Milosavljević.

Vidovdanski krst prvog reda za izuzetne zasluge u očuvanju bratskih odnosa između ruskog i srpskog naroda dobio je Moto klub „Noćni Vukovi" iz Moskve, Vidovdanski krst drugog reda za zasluge u očuvanju bratskih odnosa između ruskog i srpskog naroda dr. Aleksandar Sergejevič Zadalstanov, vođa moto kluba, „Noćni Vukovi" iz Moskve, a Vidovdanski krst trećeg reda za doprinos u širenju pravoslavne slike i reči Hadži Bratislav Nikolić.

Priznanja su dobitnicima uručena 30. maja u Moskvi.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi