Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Članici UNS-a Smiljki Isaković nagrada Udruženja muzičkih umetnika Srbije za muzičko-izvođačko ostvarenje u 2015. godini
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

09. 05. 2016.

Izvor: UNS

Članici UNS-a Smiljki Isaković nagrada Udruženja muzičkih umetnika Srbije za muzičko-izvođačko ostvarenje u 2015. godini

Čembalistkinja, muzička kritičarka i članica UNS-a Smiljka Isaković dobitnica je nagrade Udruženja muzičkih umetnika Srbije za najbolje muzičko-izvođačko ostvarenje u 2015. godini.

 

Smiljka Isaković nagradu je dobila za koncert „Put Ćirila i Metodija“, izveden u Skupštini Grada Beograda. 

Nagrada će dobitnici biti uručena 12. maja u Muzeju Narodnog pozorišta u Beogradu.

 „Moj koncert je žiri Udruženja muzičkih umetnika  Srbije jednoglasno proglasio za ’Koncert godine’.  Na dodeli nagrade u četvrtak promovisaću i svoj novi CD – ‘Čembalo iz moje domovine’ sa muzikom savremenih srpskih kompozitora“, rekla je Isaković UNS-u.

Smiljka Isaković je muzičke kritike i tekstove o muzici pisala  za listove Student, Epoha i Borba, kao i za Drugi program Radio Beograda (Kulturni dnevnik) i novinsku agenciju SRNA.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi