Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Rekordna poseta sajtu UNS-a
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

11. 08. 2015.

Izvor: UNS

Rekordna poseta sajtu UNS-a

Broj poseta sajtu UNS online (Udruženja novinara Srbije) u julu bio je 31.168, što je za 13.000 više nego istog meseca prošle godine.

Poseta u julu najveća je mesečna poseta i u prvih šest meseci ove godine, a za oko 9000 posetilaca veća nego prethodnog meseca.

Iako statistika posete sajtu UNS online iz ranijih godina pokazuje da ona u letnjim mesecima opada, ovog meseca, zbog informacija koje je UNS objavljivao o privatizaciji i projektnom sufinansiranju medijskih sadržaja, poseta je bila veća nego inače.

Osim informacija o privatizaciji, veliki broj posetilaca sajta UNS-a privukle su i vesti o gašenju informativnog programa Radija B92, kao i o gašenju nekadašnjih izdanja Elektroprivrede Srbije i pokretanju izdanja „EPS Energija“.

O najvažnijim medijskim informacijama na sajtu UNS obaveštava svoje članove slanjem e-biltena na oko 7000 adresa tri puta nedeljno, kao i postavljanjem vesti na naloge UNS-a na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi