Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Pilot projekat – prikupljanje sadržaja ugašenih televizija
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

22. 07. 2015.

Pilot projekat – prikupljanje sadržaja ugašenih televizija

Media Art Kontent d.o.o. uz podršku Ministarstva za kulturu i informisanje Republike Srbije sprovodi pilot projekat „Identifikacija, digitalizacija i arhiviranje audio-vizuelnih sadržaja RTV stanica koje su izgubile status pravnog lica“ kojim je obuhvaćena cela Srbija.

Cilj pilot projekta je da se utvrdi najoptimalnija metodologija identifikovanja takvog sadržaja i da se testiraju načini provere tehničkog kvaliteta i digitalizacije, a – dugoročno -  da se dragocen materijal sa aspekta javnog interesa sačuva od propadanja i zaborava, pohrani u arhivama javnih medijskih servisa i učini dostupnim za emitovanje.

Molimo saradnike i autore ugašenih TV stanica i produkcijskih kuća koji imaju snimke emisija ovih stanica ili produkcija da pišu na info@mediart.org ili se jave na telefon 021 427 462.

 

Komentari (1)

ostavi komentar
sre

22.07.

2015.

anonymous [neregistrovani] u 19:08

kasno

Sve je to pokrio sneg i sas.

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi