Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Predstavljanje knjige Ane Martinoli "Kako se pravi dobar radio" u petak, 22. maja
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

19. 05. 2015.

Izvor: UK Parobrod

Predstavljanje knjige Ane Martinoli "Kako se pravi dobar radio" u petak, 22. maja

U petak, 22. maja, od 19 sati, u Ustanovi kulture Parobrod, Kapetan Mišina 6a, biće predstavljena knjiga Ane Martinoli "Kako se pravi dobar radio" (FDU/Samizdat B92) uz debatu “Šta se dogodilo radiju u Srbiji?”. U razgovoru koji će voditi Ana Martinoli učestvovaće medijski profesionalci, kreativci i zaljubljenici u radio: Gordan Paunović, Srđa Anđelić (Mjehur Na Mreži), Ljubica Gojgić, Nebojša Krivokuća, Dušan Mašić (video) i studenti FDU.

 

Organizatori najavljuju da će biti reči o tome: Kako i zašto je od omiljenog, angažovanog i provokativnog medija komercijalni radio u Srbiji postao samo jukebox? Gde su nestale prave radio zvezde? Da li su Internet i digitalne platforme utočište i inkubator autentične radio kreativnosti? Da li će radio budućnost osigurati konsultanti i "samo hitovi" ili eksperiment, inovativnost i hrabrost "malih ljudi koji žive u radiju"? I, uopšte - da li slušate radio?

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi