Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Konferencija u Novom Sadu „Jezici digitalne budućnosti“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

09. 04. 2015.

Izvor: UNS

Konferencija u Novom Sadu „Jezici digitalne budućnosti“

Medijsko odeljenje misije OEBS u Srbiji i Centar za razvoj Radio-televizije Vojvodina organizovaće konfereciju „Jezici digitalne budućnosti (manjinski jezici u novom medijskom okruženju)“ u Novom Sadu 16. i 17. aprila od 10 sati, u Studiju M.

 

Osim panela: mediji na jezicima manjina u Srbiji danas; medijska getoizacija manjina; javni interes i medijski sadržaji na manjinskim jezicima i perspektive izveštavanja na manjinskim jezicima, organizatori su pripremili i dve prezentacije sa primerima dobre prakse, inspirativne modele manjinskih medija i predstavljanje formata sadržaja na jezicima manjina.

Učesnike će pozdraviti šefica Odeljenja za medije OEBS-a u Srbiji Gordana Janković, književnica Vida Ognjenović i generalni direktor RTV Srđan Mihajlović, a moderatori, prezenteri i panelisti će biti stručnjaci koji se bave manjinskim izveštavanjem.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi