Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Sanda Savić direktorka korporativnih komunikacija u Hemofarmu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

10. 10. 2014.

Autor: K. K. Izvor: UNS

Sanda Savić direktorka korporativnih komunikacija u Hemofarmu

Novinarka i doskorašnja programska direktorka Radio - televizije Vojvodine (RTV) Sanda Savić nova je programska direktorka korporativnih komunikacija u Hemofarmu. Sanda Savić je i članica Upravnog odbora Fondacije Hemofarm.

 

„Tačno je da sam prešla u Hemofarm. Od jula sam ovde“, potvrdila je Savić saznanja UNS-a, ali o razlozima za prelazak u ovu kompaniju nije htela da razgovara.

U PR službi RTV-a gde je Savić radila do jula, naveli su da je ona otišla svojevoljno i da nije bilo nikakvih nesuglasica između javnog servisa i nje.

Sanda Savić je u julu 2011. godine sa RTV B92 gde je provela 17 godina, a poslednjih sedam na poziciji direktorke Informativnog programa radija, televizije i sajta, prešla na Radio televiziju Vojvodine na poziciju programskog direktora.

Karijeru je počela na Drugom programu Radio Beograda kao novinarka i urednica emisije "Niko kao ja“. U Radio B92 je došla 1994 i radila kao novinarka i urednica emisija.  Diplomirala je na Fakultetu političkih nauka 1990. godine.

Komentari (4)

ostavi komentar
čet

11.12.

2014.

malo manji kreten [neregistrovani] u 01:12

bavo

sanda je od vaše usrane provincijske televizije napravila gotovo gledljiv medij i nije dobila nikakvu šup kartu, a svoju je plaću zaradila, pa da joj je bila i duplo veća...

Odgovori
sub

11.10.

2014.

anonymous [neregistrovani] u 15:03

Re: Radi istine

Jeste - imala je veliku platu, a zapravo normalnu platu. Pravi problem je to sto su tamo svima, osim menadzmentu i savetnicima, plate stvarno bedne. A padobranski ugovori jesu postojali, medjutim UO je uspeo da ih ukine pre godinu ipo ili dve. Sa sto muka, ali je uspeo.

Odgovori
sub

11.10.

2014.

Zoli, Novi Sad, RTV [neregistrovani] u 09:58

Re: Pravo veliš

Aleksandre, tačno kažeš. Evo "update" informacije. Sanda je na RTV-u imala od 4-6x veću platu od novinara. Gotovo svi koji su dobili "šut kartu" su bili u sličnoj poziciji. Njih čuvaju "padobranski ugovori." Najnovije "pojačanje" ja Brakus. Od visine njegovog honorara nam se svima vrti u glavi.

Odgovori
pet

10.10.

2014.

Александар [neregistrovani] u 15:00

Сви путеви воде у ПР

Ето, колегиница је остварила животни циљ. Из новинарства је побегла у "Корпоративне комуникације" фирме која производи лекове. Некада, када је новинарство баш значило, то се звало референт за информисање. Није пропала само новинарска професија, када уредници информативног програма, што је некада радила колегиница Савић, беже у референте за информисање. Тако је, нажалост, и у другим професијама. Пре десетак година, водећи пројектант и некадашњи директор "Заставе оружје", прешао је у крагујевачку Градску чисзтоћу, где је годину дана био директор, а потом око две године радио као инжењер (!?) јер је имао далеко већу плату у жубретарској фирми, него у фабрици која је основана још 1853. године и у свету постала позната по високо квалитетном оружју.

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi