Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Promocija dečijeg lista sa Kosova i Metohije „Naše polje“ u školi u Vidanju
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

10. 06. 2014.

Izvor: UNS

Promocija dečijeg lista sa Kosova i Metohije „Naše polje“ u školi u Vidanju

Književni čas i promocija dečijeg časopisa „Naše polje“ održan je danas u sklopu Vidovdanskih svečanosti u Osnovnoj školi „Radoš Tošić“, u povratničkom selu Vidanju kod Kline (Metohija).

Dvanaeset učenika  i njihovi nastavnici prisustvovali su i književnom času i govorili stihove zajedno sa piscima Žarkom Milenkovićem i Živojinom Rakočevićem. Nakon održanog časa učenicima su uručene igračke i bojanke koje je za  školu uputilo Udruženje novinara Srbije (UNS).

 

Osmogdišnja škola u Vidanju je izdvojeno odeljenje OŠ „Radoš Tošić“ iz Osojana.

Današnji događaj  je nastavak saradnje Doma kulture Gračanica i škola u Metohiji. Učenici iz ovih sredina, u saradnji sa Domom kulture i uz tehničku podršku opštine Gračanica, prisustvovali su u maju predstavi „Džin ko mlin“ koja je za đake igrana u ovom mestu.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi