Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  "Pozorište iz kutije za cipele" Predraga Radonjića na festivalu dokumentarnog filma BELDOCS
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

30. 04. 2014.

"Pozorište iz kutije za cipele" Predraga Radonjića na festivalu dokumentarnog filma BELDOCS

Dokumentarni film Predraga Radonjića "Pozorište iz kutije za cipele" biće 9. maja prikazan na Međunarodnom festivalu dokumentarnog filma BELDOCS u Beogradu.

"Pozorište iz kutije za cipele" govori o radu Narodnog pozorišta u Prištini.

"Ovaj film kroz predstavljanje rada jedne kulturne institucije koja je proterana iz svog grada pruža širu sliku dešavanja na Kosovu i Metohiji tokom prethodnih petnaestak godina. Time on pruža uvid u život, nade i zablude koje smo sve ove godine delili", rekao je UNS-u Predrag Radonjić.

 

Dokumentarni film "Pozorište iz kutije za cipele" krajem prošle godine osvojio nagradu na festivalu dokumentarnog filma “Grafest” u Gračanici.

U martu, ovaj  dokumentarac prikazan je na "DokMarketu" u Solunu, a tokom maja će biti deo “Krakov Film Marketa” u Krakovu u Poljskoj.

Međunarodni festival dokumentarnog filma BELDOCS biće održan od 8. do 14. maja u Beogradu. Na festivalu će biti prikazana 34 najbolja dela dokumentarne filmske produkcije iz Srbije i sveta.



Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi