Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Novinari iz Kosovske Mitrovice traže da se Oliver Ivanović brani sa slobode
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

19. 03. 2014.

Novinari iz Kosovske Mitrovice traže da se Oliver Ivanović brani sa slobode

Grupa novinara iz Kosovske Mitrovice u pismu upućenom javnosti zatražila je danas od EU, Euleksa, Oebsa i Unmika na Kosovu da omoguće Oliveru Ivanoviću da se brani sa slobode.

Novinari Ljiljana Janković, Slavica Radulović, Nada Smikić, Časlav Milosavljević, Milan Mihajlović, Desanka Milosavljević i Zoran Vlašković u pismu kažu da je hapšenje Olivera Ivanovića “nešto što ih je šokiralo” jer su “uvereni da je nevin”.

Novinari su naveli i da su se “svakodnevno viđali sa gospodinom Ivanovićem koji se uvek zalagao za mirno i bezbedno okruženje, koji je svakoga, bez obzira na nacionalnu, versku, socijalnu pripadnost bio spreman da sasluša, zaštiti, uteši , posavetuje.”

“Uvek je isticao svoju odlučnu opredeljenost protiv nasilja, uvek se zalagao za dijalog i takvom čoveku sada pripisuju zločine koji su nespojivi sa njegovim shvatanjem, delovanjem, ubeđenjem”, stoji u pismu novinara iz Kosovske Mitrovice.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi