Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Radionica za novinare Kancelarije za evropske integracije o transnacionalnoj saradnji
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

20. 02. 2014.

Radionica za novinare Kancelarije za evropske integracije o transnacionalnoj saradnji

Kancelarija za evropske integracije Vlade Republike Srbije organizovaće u utorak, 25. februara u 12 sati, na brodu „Zlatno srce“ radionicu za novinare o transnacionalnoj saradnji.

Ideja radionice je da se novinari upoznaju sa rezultatima ostvarenim u okviru Programa transnacionalne saradnje Jugoistočna Evropa, kao i značaju Programa za proces teritorijalnog, ekonomskog i socijalnog integrisanja. Predstavnici medija biće informisani o mogućnostima za učešće medija u programima prekogranične i transnacionalne saradnje.

U uvodnom delu radionice novinarima će se obratiti Branko Ružić, ministar bez portfelja zadužen za evropske integracije.

Program Jugoistočna Evropa jedan je od najraznovrsnijih i najsloženijih područja

transnacionalne saradnje u Evropi. U programu učestvuje 16 zemalja (Srbija, Austrija, Grčka, Italija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Mađarska, Moldavija, Crna Gora, Rumunija, Albanija, Slovačka, Slovenija, Ukrajina i Makedonija).

Programom se promoviše bolja regionalna saradnja između država učesnica u Programu, koja doprinosi stabilnosti, napretku i bezbednosti regiona.

Registracija učesnika je od 11.30 do 12.00, a u 12.00 časova počinje plovidba brodom.

Učešće možete potvrditi Gordani Sučević, do petka 21.02.2014. u 12 časova, na mejl gordana@block.rs ili telefon 063 638 490.

U prilogu je poziv i agenda događaja.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi