Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Konferencija OEBS-a i Saveta za štampu "Samoreguliši se: Perspektive samoregulacije u onlajn medijima''
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

02. 12. 2013.

Izvor: UNS

Konferencija OEBS-a i Saveta za štampu "Samoreguliši se: Perspektive samoregulacije u onlajn medijima''

Misija OEBS u Srbiji i Savet za štampu organizuju 6. decembra konferenciju "Samoreguliši se: Perspektive samoregulacije u onlajn medijima".

Konferencija će biti održana od 12 do 16 časova u Beogradu u prostorijama KC Grad, u Ulici Braće Krsmanović broj 4.

Događaj će biti podeljen na dva panela. Na prvom će se govoriti o značaju samoregulacije za unapređenje etčkih standarda u onlajn medijima, naročito uzimajući u obzir da je Savet za štampu nedavno izmenio Statut i proširio nadležnost i na informativne veb portale i sajtove.

Drugi panel će biti posvećen komentarima čitalaca na tekstove objavljene u onlajn medijima, kao i pitanjima odgovornosti, anonimnosti i postojećim modelima moderiranja komentara.

Molimo Vas da nam najkasnije do kraja radnog dana 3. decembra potvrdite prisustvo konferenciji na mejl  olja.lakicevic@osce.org ili telefonom na 011 3606264.

Nacrt agende događaja nalazi se u prilogu.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi