Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Stariti u punom koloru
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

15. 11. 2013.

Autor: Dragana Peskarević

Stariti u punom koloru

Agencija za razvoj potencijala „One2Grow“ održala je u sredu, 13. novembra u Agenciji za razvoj potencijala „One2Grow“ čas na kojem su prisustvovali i predstavnici Kluba veterana UNS-a o tome kako da se u starijim godinama „živi život u punom koloru“.


Na oglednom času sociološkinja i publicistkinja mr Radmila Urošević novinarima veteranima održala je predavanje u vezi sa njenom nedavno objavljenom knjigom „Škola bontona starenja“. O „muzici kao leku za stare“ govorila im je muzikološkinja Mirjana Milošević Simić, a instruktorka joge Jelena Janković o „jogi za treće doba“.

UNS i Gerontološko društvo Srbije dogovorili su saradnju na Konferenciji o starenju i starosti u medijima održanoj 24. oktobra, na kojoj su, osim predstavnika organizacija koje se bave ovom problematikom, učestvovali i predstavnici UNS-a.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi