Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Poziv članovima UNS-a na tribinu „Doniranje organa“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

14. 08. 2013.

Autor: K. K. Izvor: UNS

Poziv članovima UNS-a na tribinu „Doniranje organa“

Mensa Beograd i Udruženje novinara Srbije pozivaju članove UNS-a na tribinu „Doniranje organa“. Tribina će biti održana u petak, 16. avgusta sa početkom u 18 i 30 časova, u Pres centru UNS-a, Knez Mihailova 6/III.

Na tribini će biti reči o značaju doniranja organa, načinima na koje neko može potpisati donorsku karticu, kao i zašto je važno biti u sistemu „Eurotransplant“.

Skup organzuje Mensa Beograd, u okviru manifestacije „Dani Mense u Beogradu“. Uvodno predavanje održaće dr Zoran Kovačević, nefrolog, primarijus dr Dragana Vujadinović iz KBC Srbije, kao i predstavnik KBC Zemun. Moderator tribine biće Ana Malivuković, član Mense Srbije.

Mensa Beograd poziva članove UNS-a kojima je transplantiran organ ili čekaju na transplantaciju, a želeli bi da na tribini iznesu svoje iskustvo, da se do petka u 14 časova prijave na mejl unsinfo1@uns.org.rs .

Nakon uvodnog predavanja planirano je da prisutni potpišu donorske kartice.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi