Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Novinari-veterani na „Drinskoj regati 2013“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

25. 07. 2013.

Novinari-veterani na „Drinskoj regati 2013“

Članice Kluba novinara-veterana UNS-a Mira Čemerikić, Slobodanka Vučković i Dobrila Angelus učestvovale su u tradicionalnoj „Drinskoj regati“, održanoj 20. jula.

Oko hiljadu učesnika, na raznim plovilima – od velikih splavova do kamionskih guma – na toku Drine od Perućca do Rogačice, uživalo je u živopisnom spektaklu.

Bilo je tu trubača, harmonika, pištaljki, roštilja, a najviše pozitivne energije i raskošne drinske lepote. Po rečima Dobrile Angelus, tih četiri sata provedenih u čamcu i druženju sa splavarima učesnicima regate ostaju u trajnom sećanju.

Drugog dana regate, novinari su posetili manastir Raču, zadužbinu kralja Milutina.

 

Slobodanka Vučković

Komentari (1)

ostavi komentar
čet

08.08.

2013.

Drinska [neregistrovani] u 00:05

Izostavljena organizatorka ovog dogadjaja

Ja ,Nada Vukicevic -Drinska clan Kluba Veterana -Novinara tvrdim da je moje ime izostavljeno i dati netacni podaci o ucescu Novinarki Veterana na Regati,naime na novinarskom camcu ,koji sam ja obezbedila,i na kome su trebali da plove jedno petnaestak novinara bile smo samo nas tri i to Dobrila Angelos,ruska novinarka Stanislava Razumovskaja i moja malenkost Nada Vukicevic-Drinska...Druge dve pomenute novinarke su sa obale posmatrale Regatu jer nisu ni zelele uopste da ucestvuju u plovidbi...Uvece su sve tri prisustvovale programu ispred moje stare kuce koja je ove godine otvorena tek za buduca dogadjanja i pri tom je pomenut nas prvi novinar Kosta N.Kostic,istrazivac i ratni izvestac iz Prvog svetskog rata...Ja sam odmah te veceri poslala fotografije i tekst UNS-u i nisam do danas znala da je u "Cosetu"objavqena ova totalna dezinformacija jer sam bila na putu u mojim planinskim zavicajnim krajevima...Inace za sve ovo dostavicu dokaze i bice spremni svedoci da posvedoce koji su bili direktni ucesnici ovih dogadjaja...Bila sam zatecena napadom na mene od gospodje nase predsednice Dragane,(predsednice Kluba Novinara-Veterana)Dalje mi ponestaju reci jer i dalje ne mogu da verujem...Nada Vukicevic-Drinska

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi