Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Izložba fotografija Branislava Strugara u Čačku
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

24. 06. 2013.

Izložba fotografija Branislava Strugara u Čačku

Izložba fotografija “Neobična priča“ fotografa i člana UNS-a Branislava Strugara biće otvorena u subotu, 29. juna u 20 časova u Galeriji Narodnog muzeja u Čačku.

 

U okviru tradicionalne manifestacije Dani fotografije u Srbiji Branislav Strugar otvoriće svoju četrnaestu izložbu.

„Nemam potrebu da fotoaparatom zabeležim dokument i budem objektivan, da sačuvam od zaborava izgled predela ili neko dešavanje. Moja fotografija je pokušaj da dočaram osećanje koje sam imao pred nekim prizorom ili u nekoj situaciji, rekao je Strugar za UNS i dodao da će „smatrati svojim uspehom ako fotografija kod posmatrača izazove makar deo onoga što je on doživeo stvarajući je“.

Branislav Strugar je rođen u Beogradu 1949. godine. Profesionalno se bavi fotografijom od 1974. godine. Više od dve decenije radio je kao fotoreporter u Televiziji Beograd. Status samostalnog umetnika fotografije dobio je 1996. godine.

U domaćim i inostranim knjigama, časopisima, prospektima nalazi se više od 10.000 njegovih fotografija. Objavio je 13 monografija.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi