Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Diplomu Novinarske škole Dariji Petrović u Novoj Varoši uručio kolega Željko Dulanović
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

19. 06. 2024.

Izvor: UNS

Diplomu Novinarske škole Dariji Petrović u Novoj Varoši uručio kolega Željko Dulanović

Polaznici Novinarske škole Udruženja novinara Srbije, koja je nastavu pratila na daljinu, Dariji Petrović, diplomu je u Novoj Varoši, gde oboje žive, uručio kolega Željko Dulanović, glavni i odgovorni urednik "Varoških novina" i član UNS-a.

Darija je pohađala 47. generaciju UNS-ove Novinarske škole. 

Kolega Dulanović diplomu je uručio nekoliko dana nakon što je UNS-ov Obrazovni centar organizovao u Užicu predavanje i razgovor o autorskom pravu novinara u doba onlajn medija i društvenih mreža. 

Predavanju u Gradskom kulturnom centru, na kom su 11. juna govorili advokati Dušan Popović i Uroš Nedeljković, fotoreporter Goran Sivački i studentkinja novinarastva Jovana Kulašević, prisustvovali su, uz iskusne novinare i medijske radnike, i polaznici Novinarske škole UNS-a koji žive u Užicu, nastavnice i srednjoškolci angažovani u novinarskim sekcijama.

UNS trenutno upisuje polaznike u 51. generaciju Novinarske škole koja će početi sa radom u oktobru.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi