Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Kad pitanje protrese kao struja
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

12. 02. 2013.

Kad pitanje protrese kao struja

Nakon što je u svom tekstu „Jovanović krije imovinu“ u “Južnim vestima“ na osnovu Izveštaja Agencije za borbu protiv korupcije novinar Predrag Blagojević pisao da funkcioner URS-a iz Niša Branislav Jovanović „krije imovinu od ove Agencije“, Jovanović je gostovao na Niškoj televiziji.

 

Na pitanje novinara u vezi sa tekstom u kojem je optužen da prikriva imovinu Jovanović je rekao da je to samo „pisanje jednog, nije ni novinara, nego elektrotehničara“.

Čuvši to, novinar Blagojević uključio se u emisiju i postavio pitanje Jovanoviću, šta demantuje, svoju izjavu Južnim vestima ili Izveštaj Agencije za borbu protiv korupcije?

Poslušajte šta je odgovorio Branislav Jovanović.

Komentari (3)

ostavi komentar
sre

13.02.

2013.

Knjaževac [neregistrovani] u 17:37

ZA ISTINU!

Kolega, samo napred! Za istinu i pravdu! Inače, preko 80 posto novinara u Srbiji su srednjoškolci, i u većini slučajeva su odlične "zanatlije" koji pošteno rade svoj posao!

Odgovori
sre

13.02.

2013.

Jasna [neregistrovani] u 01:48

Kuku nama!

Pitam se da li bi bilo gde u svetu bio primljen "novinar" koji u svom CV-u ima podatak o srednjoj strucnoj spremi a od radnog iskustva organizovanje akcije Svi u prirodu ili na sneg, organizovanje rolerijade itd. Ova drzava zaista treba da propadne, sramota je i nedopustivo da svako sebi pripisuje zvanje koje mu odgovara a nije potkrepljeno odgovarajucim obrazovanjem! Pa dajte onda da zaposljavamo umesto uciteljica bilo koju babu s pijace koja zna racun ili slova! Jeste da je novinarski posao unosan, pruza mogucnost da napljujes sve i svakog ali nasta bi to licilo kada bih ja za jednog svog poznanika koga ne volim javno iznela podatak da je "sonja" jer ima duplo manje skole od svoje supruge i mladji je od nje? I da se samonazovem novinarom a da taj podatak uvrstim u istrazivacko novinarstvo! Smesno! Pardon- zalosno!

Odgovori
uto

12.02.

2013.

Camarillo [neregistrovani] u 16:55

Bravo

Sao napred Pedja razbucaj ih sve do jednog !

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi