Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  „Slike života“ bez novčanih sredstava
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

11. 02. 2013.

„Slike života“ bez novčanih sredstava

Autor emisije „Slike života“ Dejan Radulović postavio je obaveštenje na svojoj Fejsbuk stranici u kojem informiše javnost da ne dobija novac za pravljenje svoje poznate emisije „Slike života“.

 

„Obaveštenje svim prijateljima! Slike života su trenutno jedina emisija koja se pravi isključivo dobrom voljom tima. „Pink“ nam ne daje nikakva sredstva, a mogućnost sponzorstva je eliminisana tako što su nam dali termin u 6 i 30 sabajle. Podsetimo se, na TV „Avala“ je to bila brend emisija pa je televizija emisiju pomagala bar jednom platom! Naš trenutni status je neodrživ. Naše kolege iz drugih zemalja smatraju da je to ne samo strašan udar na „Slike života“ već da nije slučajan, tim pre što se radi o emisiji koja je za kratko vreme bila nagrađena na svim poznatim festivalima,“ napisao je Radulović.

Komentari (1)

ostavi komentar
pet

22.02.

2013.

nezavisna [neregistrovani] u 17:53

mrak

Pa ne mogu "slike života" , kada se ovde sve čini kako bi nestao i sam život. Ovde novinarstvo nikome ne treba. Očigledno ni novinarima, ni profesionalnim udruženjima... Svako malo novi Zakon, a profesija izumire. Najbolji termini zauzeti su raznim glupostima (preljubnici, kriminalci, prostaci, ...ci, ...cii), kao da to nekome treba. Pitanje je kome, kada se ljudi već i bukvalno ubijaju po ulicama zbog sto ili dvesta dinara.
Nema kolega Raduloviću tu ničega ličnog. Nisu oni ni primetili te vaše nagrade. Ovde da dobijete i Pulicera niko ne bi ni primetio, jer oni koji vladaju medijima nisu ni vlasnici ni urednici. A mediji samo služe za pranje. Neki za pranje para, a neki za pranje biografija. U suštini je svejedno. Ovde informisanja nema. Tu je problem. Profesionalna etika? Profesionalna solidarnost? Profesionalni standardi? Ma o čemu ja to trabunjam u ovom snežnom beogradskom sumraku. Mrak.

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi